Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2008: Jong Ajax keert terug naar Talents Cup 2008 met AZ en Atletico Mineiro (15 januari 2008)

Jong Ajax doet in augustus weer mee aan de Talents Cup, die ze in 2007 wonnen. Ook Jong AZ doet weer mee en voor het eerst twee elftallen uit Zuid-Amerika, Atletico Mineiro uit Brazilië en het officiële Chileense elftal onder 20. Met deelnemers van vorig jaar Liverpool en Espanyol wordt nog onderhandeld.

De Talents Cup, het enige Europese toernooi dat zich richt op de tweede elftallen van profclubs, beleeft van 5 tot 9 augustus zijn zevende editie. Het toernooi wordt dit jaar uitgebreid. Voorgaande jaren deden vier teams mee, maar de organisatie heeft er twee teams aan toegevoegd, zodat er in twee poules gespeeld kan worden. Jong Ajax doet dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer mee en verdedigt de titel. Met Jong AZ keert een oude bekende terug naar de Talents Cup en met de komst van Atletico Mineiro neemt voor het eerst een Braziliaans clubteam deel aan het toernooi. Met het nationale elftal onder 20 van Chili is de organisatie erg verguld. “Het geeft toch extra cachet aan het toernooi”, stelt organisator Ed Kuijper.

Talents Cup 2008 kent nog een uitbreiding. Er komt in samenwerking met AZ, Essel Sports, Fysioconcept en NLC een selectie voor Jonger Oranje. Talentvolle voetballertjes tussen de 9 en 12 krijgen via professionele clinics de kans zich in een selectieteam te spelen, dat voorafgaand aan de finale van de Talents Cup tegen de D1 van AZ voetbalt. De spelers van Jonger Oranje maken komende zomer bovendien kans op een trainingsstage bij AZ. Meer informatie is te vinden op www.jongeroranje.nl.


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Deze informatie wordt u toegezonden door Highlow Communications.
Voor interviews en organisatie: Ed Kuijper, 06 - 533 77 469, ed.kuijper@kupa.nl.
Voor overige zaken: Jacques Happe, Highlow Communications.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats