Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2009: Dikke huid van Gordon voor Nationaal Huidfonds (2 september 2009)

Hoogland/Blaricum, 2 september 2009 -- Aanstaande vrijdag begint het TV-programma Glitter Glamour Gordon (RTL4, 21.35 – 22.35 uur), waarin zanger/presentator Gordon menig glitter en glamourfeestje afloopt. De titelsong van het programma wordt op die dag uitgebracht als single. Met Niemand lacht zoals jij/ No one loves me like you lijkt de zanger een hit in handen te hebben. Gordon is zo blij met Glitter Glamour Gordon en de nieuwe single, dat hij heeft besloten de opbrengst van het nummer aan de Stichting Nationaal Huidfonds te doneren.

“Het is zo’n heerlijk nummer”, zegt Gordon over Niemand lacht zoals jij/ No one loves me like you. “Eerder dit jaar zong ik het met De Toppers voor het Nationaal Songfestival. Het publiek koos voor Shine, maar ik wist toen al dat ik het nummer op de plaat wilde zetten. Het zit zo boordevol energie!” En energie kan Gordon goed gebruiken, want met het nummer treedt hij veel op in het land en de reacties zijn fantastisch. Muziek maakt de zanger vrij van stress en dat is goed, want ongezonde spanning werkt direct door op zijn huid. “Ik heb psoriasis, een vervelende huidkwaal, waar ik in januari in het ziekenhuis voor ben behandeld. Ik heb nu wel geaccepteerd dat ik het heb, maar heel lang durfde ik mijn huid niet aan anderen te tonen.” Lachend: “Ik heb inmiddels een dikke huid gekregen van alles wat er de afgelopen tijd over me heen is gekomen. Ik ben een flapuit, dat weet ik zelf ook wel, maar ik probeer toch alles positief te zien en ook te doen. Hoe moeilijk dat soms ook is. Ik hou me vast aan de positieve dingen in mijn leven. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan lief te hebben wat je hebt, daar wordt alles beter van!”

Directeur Peter Simons van de Stichting Nationaal Huidfonds is heel blij met de geste van Gordon. “Het is een fantastische actie, waar we Gordon heel dankbaar voor zijn. Het Huidfonds zet zich in om huidziekten te bestrijden. Iedereen heeft wel eens last van een huidziekte, de een kort, de ander iets langer, maar velen ook hun leven lang. Samen kunnen we zichtbare huidproblemen proberen te accepteren en daar helpt de aandacht die Gordon ons nu geeft zeer beslist aan mee.”


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Peter Simons, directeur Nationaal Huidfonds is te bereiken via 026 – 445 2725, info@huidfonds.nl of www.huidfonds.nl.
Gordon is slechts beschikbaar via Jacques Happe, Highlow Communications, 06 – 55 111 975.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats