Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Persbericht 2009: Gordon verlaat per direct zelf de Toppers

Hoogland/Blaricum, 9 september 2009 -- “Ik heb jarenlang met ongelooflijk veel plezier bij de Toppers gezongen met als hoogtepunt de deelname aan het Eurovisie Songfestival in Moskou. Eerder dit jaar gaf ik aan dat ik twijfelde of ik creatief gezien weer voldoende kon toevoegen aan de Toppers. Ik was verantwoordelijk voor de uitbundige kleding, de spectaculaire entourage en was de aanjager van het feestgevoel. Ik heb daar enorm veel plezier aan beleefd en ongelooflijk veel passie ingestopt. Maar ik ben na alle commotie van de afgelopen weken tot de slotsom gekomen, dat ik de creatieve kracht niet meer heb voor de Toppers.”

“De afgelopen weken is door de media veelvuldig gesuggereerd dat een vertrek aanstaande was. Daar was ik in ieder geval niet meer mee bezig. Twee weken geleden hebben Benno de Leeuw, de manager van de Toppers, en ik elkaar nog gesproken. Van een gedwongen vertrek was geen sprake. Helaas is een bericht van ons daarover voor sommige journalisten niet voldoende geweest. Dat is jammer, want het was en is nog steeds niet in het belang van de Toppers dat er zoveel onrust is. De CD en DVD zijn nu uit en het ziet er allemaal prachtig uit. Dat ik nu toch besluit om te stoppen, heeft alles te maken met die negatieve spiraal, waar de Toppers in terecht gekomen zijn.”

“Na het overlijden van zijn ouders heeft de oprichter van de Toppers, mijn goede vriend René Froger, de luwte gezocht. Hij heeft zich afzijdig gehouden van alle commotie rond de Toppers en dat begrijp ik volkomen. Ik heb hem vandaag persoonlijk laten weten dat ik nu stop met de Toppers. Zoals gezegd, het waren vijf ongelooflijk fijne jaren met veel mooie momenten en als hoogtepunt het Songfestival in Moskou.”

“Ik ga me nu verder concentreren op de andere dingen uit mijn carrière, zoals het TV-programma Glitter Glamour Gordon en de nieuwe single voor de Stichting Nationaal Huidfonds Niemand lacht zoals jij. Ik ben een boek aan het schrijven over de liefde met veel gedichten en een handleiding voor gebroken harten. Als dat uitkomt, zijn er plannen om aansluitend een liefdesprogramma te maken. En daarnaast blijf ik met heel veel plezier mijn eigen optredens in het land doen.”

“Ik wens de Toppers natuurlijk al het goede. Ik hoop dat de rust rond deze superformatie weer terugkeert en wie mijn plek ook inneemt, heel veel plezier en ik weet als geen ander, het is geweldig om een Topper te zijn!”


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Gordon is niet beschikbaar voor een reactie.
Alle woordvoering gaat via Jacques Happe, Highlow Communications, 06 – 55 111 975.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats