Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2009: Gordon tekent contract bij RTL4 (6 november 2009)

Vandaag heeft Gordon een nieuw contract ondertekend bij RTL 4. Deze overeenkomst betreft zijn diverse werkzaamheden voor de zender, onder meer Gordons deelname aan de jury van de nieuwe reeks 'X FACTOR'. Daarnaast is hij deskundige bij 'RTL Boulevard' en bestaat er de intentie om komend seizoen meerdere projecten met Gordon op te starten. Zo wordt er op dit moment al gekeken naar een opvolger van het programma 'Glitter Glamour Gordon'.

In samenwerking met RTL Licensing en uitgever 'House of Knowledge' brengt Gordon begin volgend jaar ook een boek uit: een gids voor gebroken harten. Als man met veel ervaring met gebroken liefdes lijkt Gordon dé ervaringsdeskundige bij uitstek om mensen te begeleiden in de stappen op het liefdespad. Hij geeft tips over wat wel en wat niet te doen. Hoe je om moet gaan met liefdes die voorbij zijn, of liefdes die nog voortduren, maar waarvan de partner je bedriegt. Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “Gordon is een veelzijdig persoon die met al zijn facetten uitstekend bij RTL 4 past. Zijn humor, gezelligheid en uitgesproken karakter komen in al zijn programma's terug en met zijn muzikale bagage is hij zelfs het ideale jurylid van 'X FACTOR'. Gordon heeft een aantal hele leuke programmaformats ingediend en daar zijn we heel goed naar aan het kijken. De kans is dus heel groot dat er volgend jaar weer een nieuw programma rond Gordon komt.”

Gordon is bijzonder dankbaar voor het vertrouwen van RTL 4: “Afgelopen jaar was voor mij als een achtbaan, met hoogte- en dieptepunten. Na 'X FACTOR' afgelopen voorjaar, 'RTL Boulevard' in de zomer en het recente 'Glitter Glamour Gordon', beginnen we binnenkort alweer met de volgende auditieronde van 'X FACTOR'. De warme deken van RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard en zijn mensen voelt heel vertrouwd en dat uit zich in een hechte samenwerking. Voor de nabije toekomst staat nog een aantal interessante projecten op de rol, waarin RTL 4 steeds weer de televisiemotor is. Voor een vrije jongen als ik, spreekt hier een enorme waardering uit. Daar word ik best wel heel stil van. Het is een prachtige erkenning!”

De presentator is de komende tijd in ieder geval te zien in X Factor, RTL Boulevard, een nieuwe serie Glitter Glamour Gordon en een nieuw programma met Connie Breukhoven. Gordon: “Het wordt geen nieuwe Over de Vloer want dat staat te ver bij Connie vandaan. Connie heeft toch een hele eigen stijl, die zie je toch niet boeren op tv? En daarbij was het met Gerard uniek en leuk en dat moeten we niet proberen te evenaren.” De komende tijd blijft Gordon nog even in de luwte. Hij vertrekt naar Zuid-Afrika om zich op te kunnen laden voor de volgende serie van X Factor, waar hij heel veel zin in heeft. Gordon: “Ik verheug me enorm op X Factor. Ik heb gehoord hoeveel mensen zich hebben aangemeld en kan bijna niet wachten om weer beginnen.”


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Voor meer informatie: RTL Nederland. Dit persbericht is verzonden door Highlow Communications, 06 – 55 111 975.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats