Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2010: Gordon twijfelt niet aan Toppers

Er is geen sprake van twijfel bij Gordon over zijn deelname aan de Toppers, zoals in diverse media is gesuggereerd naar aanleiding van een kort fragment uit 24 uur met… Gordon van aanstaande maandagavond 11 januari.

getruffDe breuk met de Toppers van afgelopen zomer werd ingeleid door een grote hoeveelheid negatieve publiciteit. Dat wetende, vraagt Gordon zichzelf in gesprek met 24 uur met… Gordon presentator Wilfried de Jong af waarom hij dit nu dan toch weer op zoekt. Niet omdat hij twijfels heeft over de Toppers, maar omdat hij twijfels heeft over de integriteit van sommige media, die hem keer op keer lijken onderuit te willen halen Hij realiseert zich terdege dat dit mede komt door zijn invalwerk achter de desk bij RTL Boulevard, waar je meningen over collega’s dient te ventileren. Zoals de RTL Boulevard uitzending van donderdagavond 7 januari ook eindigt met een sneer naar Gordon, dat hij dit zelf heeft bewerkstelligd met zijn breed uitgemeten uitspraken. Daarom heeft hij ervoor gekozen om dit werk voor RTL Boulevard niet meer te doen. “Wie ben ik, dat ik een mening over een collega moet hebben? Dat past me niet. Dat past andere collega’s evenmin.” Dat is ook de reden dat Gordon sinds september niet zoveel meer in de media is verschenen. Niet omdat hij ‘rust’ zou hebben genomen, zoals eerder werd beweerd door een persbureau, maar omdat hij niet meer over alles en iedereen zijn mening wil ventileren.

“Ik ben zanger, ik schrijf een boek over De Liefde, dat begin april verschijnt en ik presenteer programma’s die bij me passen, zoals Glitter Glamour Gordon. Daarnaast zit ik in de jury van X Factor, omdat ik een passie heb voor muziek en daar met zo’n 25 jaar bühne-ervaring nog verstand van heb ook. Ik jureer niet om af te zeiken, maar om mensen beter te maken en te helpen in hun carrière. En niet om maar een winnaar te krijgen, waarvan je daarna nooit meer iets hoort! Lisa Lois is een prachtvoorbeeld van een zangeres, die mede door mijn vertrouwen en begeleiding tijdens X Factor nu zoveel succes heeft. Daar doe ik het voor en dat wil ik graag overbrengen.” Twijfels horen erbij. Is de negatieve impact van sommige media het waard om terug te komen bij de Toppers? Gordon vroeg het zich bij de opname van 24 uur met… Gordon eind november, twee weken voordat hij definitief zijn teugkeer kenbaar maakte, openlijk af. “Ja, het is het waard, want al met al is een optreden van de Toppers een waar feest!”

24 uur met… Gordon wordt aanstaande maandag 11 januari 2010 om 20.25 uur uitgezonden via Nederland 3. De Toppers treden op 20, 21 en 22 mei 2010 op in de Amsterdam ArenA.


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Gordon is slechts beschikbaar via Jacques Happe, Highlow Communications, 06 – 55 111 975.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats