Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2010: Luuk Aleva benoemd tot erelid (21 april 2010)

Amsterdam, 21 april 2010 - Het bestuur van de vakvereniging voor communicatiespecialisten in Groot Amsterdam VSA Communicatietrefpunt heeft aftredend voorzitter Luuk Aleva benoemd tot erelid. “We hebben woensdagavond 21 april tijdens de jaarvergadering met spijt in het hart afscheid genomen van de bestuurlijke kwaliteiten van Luuk Aleva”, zegt de nieuwe voorzitter Ronald Heister, “maar door hem de titel van erelid te schenken, weten we dat we nog heel lang van de charme en betrokkenheid van Luuk mogen genieten.” Luuk Aleva was sinds 1997 bestuurslid, waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter.

Woensdagavond 21 april nam Luuk Aleva tijdens de jaarvergadering afscheid als voorzitter van VSA Communicatietrefpunt. “Mede door zijn toedoen is de VSA de afgelopen jaren van een kleine communicatieclub uitgegroeid tot een volwaardige vakvereniging waar communicatiespecialisten uit Amsterdam en de gehele regio lid van zijn”, zegt Ronald Heister, die de voorzittershamer van Aleva heeft overgenomen. “De VSA is uitgegroeid tot een inhoudelijke vakvereniging, waar specialisten uit het communicatievak via workshops en seminars kennis en ervaring met elkaar kunnen delen. Onze Trefpunten, zoals we deze inhoudelijke bijeenkomsten noemen, zijn een groot succes. Zonder Luuk had dit niet gekund, want hij was niet alleen voorzitter, maar ook de gangmaker achter heel veel activiteiten. Gelukkig weten we hem te behouden voor onze communicatievereniging, want hij heeft zijn erelidmaatschap met blijdschap aanvaard.”

Het bestuur van de VSA bood aftredend voorzitter Luuk Aleva een receptie aan in het Park Hotel Amsterdam (Stadhouderskade 25). Hier organiseert de VSA iedere eerste woensdag van de maand een netwerkborrel in MOMO restaurant, bar & lounge voor geďnteresseerde communicatiespecialisten van binnen en buiten de vereniging. Voor meer informatie over de activiteiten van VSA Communicatietrefpunt: www.vsatrefpunt.nl.

Foto’s van het afscheid vind je hier.


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Dit persbericht is namens VSA Communicatietrefpunt Amsterdam verzonden door Highlow Communications contact: Jacques Happe.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats