Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2010: Va Voum terug in Amersfoort voor Ultimate Summer Sale (21 juni 2010)

Amsersfoort, 21 juni 2010 -- In het eerste zomerweekend van dit jaar houdt Va Voum, de Amersfoortse designstudio voor tuin en binnenhuisarchitectuur een Ultimate Summer Sale. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni worden aan de Nijverheidsweg Noord 90B uniek glaswerk, design tuinameublement en bijzondere potten en vazen verkocht. Va Voum trok vorig jaar in een winkel in Laren om de verkoop van bloemen op te pakken. Dit kostte zoveel tijd, dat er minder tijd was voor exclusief interieurdesign en het ontwerpen van rustieke tuinen. Ben Kalf en Jan Jorren Roepert besloten zich weer volledig te richten op de designstudio, hun oase van creativiteit en groene passie. De winkel is inmiddels gesloten en de jonge designers zijn weer helemaal va Va Voum terug in Amersfoort.

Vorig jaar namen Va Voum eigenaren Ben Kalf en Jan Jorren Roepert de Larense bloemenwinkel Flowers van Marcel Wolterinck over. “We verlegden onze focus zo sterk naar bloemen, dat we nog nauwelijks tijd hadden voor onze passie voor interior en exterior design.” Kalf heeft geen spijt van het avontuur in Laren. “Absoluut niet, maar we gaan ons nu toch echt weer toeleggen op het ontwerpen van mooie tuinen, terrassen en interior design. We hebben hiervoor het afgelopen jaar allemaal mooie spullen ingekocht, maar als je minder ontwerpt, dan moet je ze toch eens gaan verkopen”, lacht hij. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni organiseert Va Voum daarom een Ultimate Summer Sale van exclusieve merken glaswerk, zoals Henry Dean, Guaxs en Sempre, design meubels voor de tuin van Hugonet en Roda en bijzondere potten en vazen van Mobach, Atelier Vierkant en Out-standing. “We hebben zulke prachtige tuinmeubels, vazen en glaswerk,” zegt Roepert, “die mogen niet bij ons in een donkere loods blijven staan. Die moeten een plekje vinden bij onze gewaardeerde klanten, waar ze tot volle glorie en wasdom kunnen komen. Deze objecten verdienen een nieuw thuis!” De uitverkoop vindt komend weekend plaats in de designstudio van Va Voum aan de Nijverheidsweg Noord 90B in Amersfoort.

Va Voum is ontstaan uit de passie die twee jonge mannen delen met betrekking tot in- en exterieur. Ondanks hun jonge uitstraling kunnen Jan Jorren Roepert en Ben Kalf bogen op een rijke ervaring, die ze het liefste inzetten voor allerlei soorten - groene - creaties. “Mijn passie voor bloemen en planten heb ik van huis uit mee gekregen”, vertelt Roepert, wiens vader bloemist/ hovenier is in Zeist. “Ik mocht werken voor Menno Kroon, een ware bloemkunstenaar, waar ik ongelooflijk veel van heb geleerd.” Hij werkt het liefst met niet gangbare en duurzame materialen. “Zoals met passie vervaardigd, ambachtelijk glas- en aardewerk. Dat maakt voor mij het verschil!” Op zijn 22e kwam Ben Kalf bij Marcel Wolterinck terecht, de Larense interieurdesigner, die zelf ook als bloemist begon. “Na 5 jaar, waarin ik veel geleerd heb,” legt Kalf uit, “wilde ik wel eens wat anders en begon voor mezelf. Na twee jaar kwam Jan Jorren erbij. We delen een passie voor groen, dus dat klikte goed. We creëren tuinen, werken projectmatig met bloemen en leveren plantadvies voor interieurs en dit alles op een eigenzinnige manier en met duurzame materialen.” Of het nu gaat om het inrichten van een tuin of terras, het inrichten of verfijnen van het interieur of het aankleden van een evenement, Va Voum creëert een verbluffend eindresultaat voor haar klanten.

Waar Va Voum voor staat?
“Dat is voor iedereen verschillend”, legt Ben Kalf glimlachend uit. “Het is dat ongrijpbare gelukzalige gevoel, waar mensen naar verlangen en als ze het hebben, daar intens van kunnen genieten. Dat willen wij voor onze klanten bereiken met ons gepassioneerde design.”

Ultimate Summer Sale
vrijdag 25 juni 10.00 – 18.00 uur
zaterdag 26 juni 10.00 – 18.00 uur
zondag 27 juni 10.00 – 17.00 uur

Va Voum
Nijverheidsweg Noord 90B
Amersfoort
033 – 465 0360


------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Voor meer informatie: Ben Kalf, 033 – 465 0360, 06 1021 1155, of info@vavoum.com.
Dit persbericht is gemaakt door: Highlow Communications, Jacques Happe, 06 - 55 111 975.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats