Projecten

 

• Welcom; Amsterdam communiceert»

Projectleiding over de nieuwe website van de Amsterdamse communicatievereniging Welcom...

 

• Gastheerlijkheid.nl »

nieuw: Inspirerende ervaringen in Nederlandse hotels en restaurants...

 

• The Soapbox »

Inspirerende sprekers, dagvoorzitters, discussieleiders, presentatoren en coaches...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2010: Jochem van Gelder zoekt Toppers voor Sinterklaas (9 september 2010)

Bloemendaal, 9 september 2010 -- Het zomerseizoen in Caprera is bijna ten einde maar op zondag 14 november gaat het Bloemendaalse Openluchttheater speciaal weer open voor onze Sint! Het Sinterklaas Theater presenteert een swingende familievoorstelling "Het Toppers van Sinterklaas muziekfeest". Jochem van Gelder zingt zijn bekendste Sinthits en presenteert het feest wat door de vele vrijwilligers van de Haarlemse Stichting SiSint wordt georganiseerd. Samen met de organisatie is Jochem op zoek naar kinderen die tijdens het feest iets bijzonders kunnen en willen doen voor Sinterklaas. Naast Sinterklaas en de vele pieten, een feestelijke pietenblaasband zijn er muzikale optredens van de landelijke bekende Feestpieten Boyband en Alexandra Alphenaar. O.a. bekend als Ronja van GTST en musicals als The Sound of Music en binnenkort Dokter Dolittle.

Waar droomt Sinterklaas van om zelf te krijgen op pakjesavond? Niemand weet wat er op zijn eigen verlanglijstje staat. Jochem van Gelder wil een mooi verlanglijstje samenstellen voor Sinterklaas om hem aan te bieden tijdens het feest. Vandaar deze oproep. Hij zoekt kinderen die een echte Topper willen zijn van Sinterklaas. Kinderen met een bijzonder talent komen hiervoor in aanmerking, bijvoorbeeld een kind dat een mooi muziekinstrument kan bespelen, een dansje kan doen, een kunstje, een grappige mop kan vertellen, de langste of grootste Sinterklaas tekening ooit kan laten zien, turn act, alles wat je maar kunt bedenken wat mogelijk op het verlanglijstje van de Goedheiligman zou kunnen staan!

Ouders kunnen kinderen vanaf nu opgeven per e-mail via: toppers@sisint.nl.Met vermelding van: naam kind, leeftijd, adres, telefoongegevens en wat deze Topper wil laten zien. Tot 1 oktober kan iedereen zich opgegeven. Hierna selecteert de organisatie welke kinderen in aanmerking komen voor een persoonlijke uitnodiging en volgen er nadere instructies. Meer info zie: www.sinterklaastheater.nl. Stichting SiSint en Jochem van Gelder vragen dit najaar aandacht voor de Stichting Enery4All. Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Meer informatie zie: www.sisint.nl
------------------ Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ----------------
Voor vragen over SiSint of Sinterklaas Theater, kunt u terecht bij Cees Gijsen, 023 – 551 37 71, contactsite@sisint.nl.
Voor vragen en boekingen van De Feestpieten Boyband kunt u terecht op www.feestpietenboyband.nl, 06 – 29 006 450, info@colorevents.nl.
Dit persbericht is verstuurd door Highlow Communications, 06 – 55 111 975.

  

 

 

 


©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats