Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2011: The Security Company en Spherium gaan samenwerken (29 augustus 2011)

Spherium; zakelijke hotspot voor iedereen met ruimte voor de toekomst


Een huiskamer voor commerciële ruimtevaart noemt directeur Ronald Heister van Spherium, het eerste Spacetrade Center ter wereld, zijn innovatieve congres- en evenementenlocatie. Deze week sloten hij en The Security Company een samenwerkingsovereenkomst. “Bij Spherium is het mogelijk om in het diplomatieke hart van Den Haag op de Houtweg 60 een flexibele werkplek, conferentie, vergadering of diner te organiseren, zonder dat het aan de buitenkant opvalt. We zijn erg blij dat we in The Security Company een zichtbare partner hebben die de noodzakelijke anonimiteit van onze clientèle beschermd.”

Partnerschap
Op 8 april werd Spherium - het allereerste Spacetrade Center in de wereld - door de Haagse wethouder van Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie Henk Kool geopend. Hooggeplaatste gasten, waaronder de directeur van het Russische ruimtevaartprogramma, werden ontvangen en begeleid door medewerkers van The Security Company. “Die samenwerking is ons goed bevallen en daarom hebben we nu een partnerschap getekend”, aldus directeur Ronald Heister van Spherium.

Anonieme setting
“Een beschermde omgeving is belangrijk”, stelt Heister. “Door het anonieme uiterlijk van de Houtweg is Spherium een zakelijke hotspot voor iedereen die de geborgenheid nodig heeft van een onopvallende locatie. We bieden zalen en flexplekken om te werken, maar ook de uitgelezen mogelijkheid voor regeringsleiders, de top van het bedrijfsleven of andere invloedrijke zakenmensen en journalisten om elkaar in een anonieme, informele setting te ontmoeten.”

Inspiratie en innovatie
“Aan de buitenkant valt het gebouw aan de Houtweg niet op als conferentie- en evenementenlocatie, eenmaal binnen bevind je je in een inspirerende en innovatieve omgeving met bijvoorbeeld een heel fraaie binnentuin. Spherium herbergt ook de permanente zetel van dé brancheorganisatie voor de commerciële ruimtevaart, ISTA, waar heel grote belangen spelen op wereldniveau. Die anonimiteit is belangrijk voor onze clientèle en zakenpartners. Dus wil je ook dat gasten zich in een beschermde omgeving op hun gemak kunnen voelen. Met The Security Company hebben we een samenwerkingspartner, die dat uitstekend beschermd en begeleid.”

Uniek
Spacetrade Center Spherium is Europa’s jongste zakelijke werkomgeving, waar toekomstige astronauten, ruimtevaartondernemers, investeerders, bedrijven, wetenschappers, overheden en journalisten samen kunnen komen om commerciële ruimtevaart en innovatieve concepten verder te ontwikkelen. Spherium is tevens thuisbasis van ISTA, brancheorganisatie van ruimtevaartpioniers. Dit ingetogen gebouw staat met zijn eigentijdse, hypermoderne inrichting open voor flexwerken in een innovatieve en uitdagende omgeving in de ‘Haagse grachtengordel’ van de Denneweg en omgeving. “Spherium is voor Den Haag een unieke congres- en evenementenlocatie. Uniek in Europa, uniek in de wereld”, aldus Ronald Heister.

Over TSC
The Security Company is gespecialiseerd in crowd management en crowd services. “Dan wordt al snel aan grote mensenmassa’s gedacht”, legt accountmanager Richard van Vught van TSC uit. “The Security Company doet en kan echter veel meer dan dat. We zijn in staat om zowel een enorm groot evenement als Lowlands, als een klein evenement, zoals bijvoorbeeld een zakendiner voor regeringsleiders, in goede banen te leiden en begeleiden. Dat komt door onze jarenlange ervaring en omdat we iedere klant persoonlijk benaderen, van groot tot klein, van overheid tot private sector.”

Marktleider
The Security Company telt zo'n 1.500 medewerkers en bestaat al ruim 20 jaar. “Wie bij ons werkt is vriendelijk en gastvrij, ervaren en professioneel, en in staat moeilijke situaties te doorgronden. Integriteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. We doen bijvoorbeeld ook de persoonsbeveiliging van Nederlandse en internationale hoogwaardigheidsbekleders en artiesten. Niet voor niets zijn we Europees marktleider.”

Spherium
Houtweg 60
2514BN Den Haag
www.spherium.nl


Quotes
Ronald Heister: “Bij Spherium is het mogelijk om in het diplomatieke hart van Den Haag op de Houtweg 60 een conferentie, vergadering of diner te organiseren, zonder dat het aan de buitenkant opvalt. We zijn erg blij dat we in The Security Company een zichtbare partner hebben die de noodzakelijke anonimiteit van onze clientèle beschermd.”

Ronald Heister: “Dat is belangrijk. Spherium is door het anonieme uiterlijk een zakelijke hotspot voor iedereen die met de toekomst bezig is. Het biedt zalen en flexplekken om te werken, maar ook de uitgelezen mogelijkheid voor regeringsleiders, de top van het bedrijfsleven of andere invloedrijke zakenmensen en journalisten om elkaar in een anonieme setting te ontmoeten. Aan de buitenkant valt het gebouw aan de Houtweg niet op als conferentie- en evenementenlocatie, eenmaal binnen bevind je je in een inspirerende en innovatieve omgeving met bijvoorbeeld een heel fraaie binnentuin. Spherium herbergt ook de permanente zetel van dé brancheorganisatie voor de commerciële ruimtevaart, ISTA, waar heel grote belangen spelen op wereldniveau. Die anonimiteit is belangrijk voor onze clientèle en zakenpartners. Dus wil je ook dat gasten zich in een beschermde omgeving op hun gemak kunnen voelen. Met The Security Company hebben we een samenwerkingspartner, die dat uitstekend beschermd en begeleid.”

Ronald Heister over Spherium: “Uniek voor Den Haag, uniek in de wereld.”

Richard van Vught, The Security Company: “Bij crowd control wordt al snel aan grote mensenmassa’s gedacht. The Security Company doet en kan echter veel meer dan dat. We zijn in staat om zowel een enorm groot evenement als Lowlands, als een klein evenement, zoals bijvoorbeeld een zakendiner voor regeringsleiders, in goede banen te leiden en begeleiden. Dat komt door onze jarenlange ervaring en omdat we iedere klant persoonlijk benaderen, van groot tot klein, van overheid tot private sector.”

Richard van Vught, The Security Company: “Wie bij ons werkt is vriendelijk en gastvrij, ervaren en professioneel, en in staat moeilijke situaties te doorgronden. Integriteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. We doen bijvoorbeeld ook de persoonsbescherming van Nederlandse en internationale hoogwaardigheidsbekleders en artiesten. Niet voor niets zijn we Europees marktleider.”

Links
The Security Company
Spherium
International Space Trade Association (ISTA)

Opening Spherium, eerste Spacetrade Center ter wereld in Den Haag
Nieuwe 'spacy' congreslocatie: Spherium in Den Haag
Spacetrade Center Spherium opent in Den Haag

Twitter
Spherium

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie:
Spacetrade Center Spherium, Ronald Heister, telefoon: 06 – 53 75 73 77.
The Security Company, Richard van Vught, telefoon: 06 – 21 80 29 21.
Dit persbericht wordt u toegezonden door Highlow Communications, 033 – 201 0046.


Downloads

hires foto: Richard van Vught (The Security Company) en Ronald Heister (Spacetrade Center Spherium)hires foto: Richard van Vught (The Security Company) en Ronald Heister (Spacetrade Center Spherium)hires foto: Richard van Vught (The Security Company) en Ronald Heister (Spacetrade Center Spherium)hires foto: Richard van Vught (The Security Company) en Ronald Heister (Spacetrade Center Spherium)
©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats