Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2011: Persbericht 2011: Wieteke van Dort ontvangt Society Award;
couturier Irving Vorster showt cateringkleding Taat & de Regt (9 september 2011)(klik)


Dinsdag 13 september ontvangt actrice Wieteke van Dort om 19 uur de Society Award van de Stichting Nederland Positief. Zij krijgt deze oeuvreprijs, omdat zij zich op bijzondere en positieve wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de maatschappij. Couturier Irving Vorster showt aansluitend de werkkleding die hij speciaal voor Taat & de Regt / Space Catering heeft ontworpen. De functionele cateringoutfits worden exclusief gedragen tijdens evenementen voor de promotie van ruimtereizen in Spherium (Houtweg 60, Den Haag), tevens de feestlocatie dinsdagavond.

Uitreiking
De in Indonesië geboren Louisa Johanna Theodora (Wieteke) van Dort (Soerabaja, 16 mei 1943) is een veelzijdige actrice, cabaretière en zangeres. Ze is vooral bekend geworden door haar medewerking aan kinderprogramma’s als ‘De Stratemakeropzeeshow’ en het Indonesische personage Tante Lien uit de ‘Late Lien Show’. Aansluitend aan de uitreiking van de Society Award, showt couturier Irving Vorster speciale cateringkleding. Hij ontwierp de outfits voor de medewerkers van Taat & de Regt /Space Catering. De kleding wordt exclusief gedragen in Spacetrade Center Spherium, Houtweg 60, Den Haag. De feestavond met catering van Raat & de Regt start om 18 uur en duurt tot 20 uur.

Over Irving Vorster
Het label IRVINX van modevormgever Irving Vorster startte in 2004. Vorster maakte in 2008 zijn internationale debuut in Londen, organiseerde in 2009 een varende catwalk op een riviercruise en opende begin 2010 zijn eigen couturesalon midden in het modekwartier van Arnhem. Irving Vorster ontwerpt couture en prêt-à-porter voor vrouwen die houden van unieke en tijdloze kleding, vervaardigt uit natuurlijke en luxueuze stoffen. Typisch Irvinx zijn asymmetrische vormen en een ritmisch lijnenspel, soms ook ‘edgy’ met oog voor vrouwelijke elegantie en een creatieve twist. Naast innovatieve kleding voor de catering, werkt Irving samen met een trendwatcher aan een nieuw revolutionair modeconcept!

Over Taat & de Regt
Taat & de Regt is een Haags cateringbedrijf, dat laat zien dat catering niet langer bijzaak is, maar juist een middel om de boodschap van een evenement over te brengen op de gasten. Taat & de Regt richt zich op de zintuiglijke beleving; het zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Want, hoe meer zintuigen er worden aangesproken, des te krachtiger de beleving van de boodschap.

Over de Society Awards
De Society Award wordt toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de maatschappij en bovendien uitblinken in positieve uitstraling. Stichting Nederland Positief www.nederlandpositief.nl zet zich in voor een betere samenleving. TV-presentator Henny Huisman is beschermheer van de Stichting. Eerder ontving Majoor Bosshardt de Society Award.

Over Spherium
Bij Spherium is het mogelijk om in het diplomatieke hart van Den Haag op de Houtweg 60 een conferentie, vergadering, diner of ander soort evenement te organiseren. Daarnaast beschikt het wereldhandelscentrum voor commerciële ruimtevaart over flexplekken om te werken. Spherium biedt de uitgelezen mogelijkheid voor regeringsleiders, de top van het bedrijfsleven of andere invloedrijke zakenmensen en journalisten om elkaar in een anonieme, informele setting te ontmoeten.

Richard Branson
Op 14 november bezoekt Sir Richard Branson, eigenaar van ruimtereisorganisatie Virgin Galactic, Spherium voor een exclusieve lunch met (potentiële) ruimtereizigers.

Spherium
Houtweg 60
2514BN Den Haag
www.Spherium.nlQuotes
geen
Links
Wieteke van Dort (website)
Taat & de Regt / Space Catering (website)
Wieteke van Dort (wikipedia)
‘De Stratemakeropzeeshow’
‘Late Lien Show’
Irving Vorster
IRVINX label (website)
modekwartier van Arnhem
Stichting Nederland Positief (website)
Society Award
Spherium
The Hague International Network (THIN)
Houtweg 60, Den Haag
Sir Richard Branson
Virgin Galactic
Opening Spherium, eerste Spacetrade Center ter wereld in Den Haag
The Security Company en Spherium werken samen
Nieuwe 'spacy' congreslocatie: Spherium in Den Haag
Spacetrade Center Spherium opent in Den Haag

Twitter
Spherium

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Vertegenwoordigers van de media die 13 september aanwezig willen zijn, worden verzocht zich via contact aan te melden.
voor meer informatie over de Society Award, Persvoorlichting Nederland Positief, 06 - 38 70 67 30.
voor meer informatie over Irving Vorster, 06 - 23 46 53 98.
voor meer informatie over Taat & de Regt, Remco Boelens, 06 - 222 431 80.
voor meer informatie over Spacetrade Center Spherium, Ronald Heister, 06 - 53 75 73 77.

Dit persbericht wordt u toegezonden door Highlow Communications.


Downloads

hires foto: Wieteke van Dort als Tante Lienhires foto: Wieteke van Dorthires logo: Spacetrade Center Spheriumhires logo: Spacetrade Center Spheriumlores foto: Irving Vorster

©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats