Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 2012: Thuisgehaald.nl wint eerste CHANGE Award der Awards

Jury: ‘Thuisafgehaald.nl is sociaal innovatief, brengt mensen bij elkaar”


Thuisafgehaald.nl heeft de allereerste CHANGE Award der Awards gewonnen. Eerder won de website al de Accenture Innovatie Award. Volgens juryvoorzitter Harry Starren is Thuisafgehaald.nl sociaal innovatief en maatschappelijk relevant. “Het is een ontroerend simpel idee, waarbij thuiskoks en eters in een buurt met elkaar in contact worden gebracht. Daarnaast wordt verspilling tegengegaan.” De CHANGE Award der Awards is een initiatief van het zakelijke platform Change In Business voor bewust, positief en duurzaam ondernemen.Winnaar der winnaars
Harry Starren nam het initiatief om de CHANGE Award der Awards uit te reiken aan eerdere winnaars van grote prijzen. “Vaak raken winnaars in de vergetelheid. Wij hebben ze gevolgd en hen met een nominatie willen belonen voor hun stabiele ondernemerschap.” Naast Thuisafgehaald.nl (Accenture Innovatie Award) waren irwes.com (Herman Wijffels Award), colorishoes.nl (Retail Jaarprijs voor beste starter) en stichtingtinkerbell.nl (Nationale Zorg Jaarprijs) de genomineerden. “Ze waren dus al winnaar, maar om de CHANGE Award der Awards te kunnen winnen hebben ze zich aan jury en publiek moeten bewijzen in hun eenvoud, inspiratie, duurzaamheid, en positief ondernemerschap. Voor ons allen was Thuisafgehaald.nl het meest overtuigend, het perfecte voorbeeld van sociale innovatie, eenvoud en inspiratie. Iedereen kan meedoen, of je nu kok bent of de thuisafhaler van een maaltijd. Het zijn de ‘kleine ontmoetingen’, die ervoor zorgen dat mensen elkaar in de buurt (her)kennen. Het bevordert de lokale veiligheid en sociale samenhang. Daarmee is Thuisafgehaald.nl een voorbeeld voor velen. In alle eenvoud, omdat het overal in de wereld anderen kan inspireren en een voorbeeld kan zijn.”

May the CHANGE with you
De CHANGE Award der Awards was woensdag 12-12-12 onderdeel van het eerste Change in Business congres. Bijna 200 ondernemers uit het hele land namen deel aan workshops, seminars en interactieve sessies rond verandermanagement, dromen zonder belemmeringen, positief ondernemerschap en duurzaam zakendoen. “Het was een inspirerende dag, waarbij nieuwe ideeën, wijzen van aanpak en inzichten hebben geleid tot nieuwe samenwerkingsverbanden en financieringsvormen, die zakelijk Nederland verder op weg helpt”, legt Gerard van Vliet uit, initiatiefnemer van Change in Business. “De deelnemers hadden heel veel plezier, passie en positieve kracht! Ze luisterden ademloos naar het inspirerende betoog van de 88-jarige professor Paul de Blot en andere bezielende sprekers. Ondernemerschap kent veel uitdagingen, iedere dag weer. En om dan iets te veranderen, is er maar één woordje nodig: wij. Samen kunnen we de hele wereld aan. Samen veranderen we die wereld. Samen doen, of zoals een deelnemer na afloop zei: ‘may the CHANGE with you!’ En dat is de ware essentie van Change in Business…”Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie: Gerard van Vliet, directeur NCD, 06 – 53 15 26 22 of gerardvanvliet@NCD.nl
Mediavertegenwoordigers die CHANGE in Business op 12-12-12 bij willen wonen, kunnen zich aanmelden via Jacques Happe van Highlow Communications: via het contactformulier. Voor overige vragen: 06 – 55 111 975.
Informatie over CHANGE in Business vindt u ook op CHANGEinBusiness, waar ook logo’s zijn te downloaden voor publicatie.

Dit persbericht wordt u toegezonden door Highlow Communications, 033 – 201 0046.


Foto
Klik op de rechtenvrije foto voor een hoge resolutiefoto van de CHANGE Award der Awards. Van links naar rechts: Irèn Alders van stichting Tinkerbell, winnaar Jan Thij Bakker (Thuisafgehaald.nl) en Emilie Huber van Colori. (foto: Frank van den Hout / Change In Business)

Klik op de rechtenvrije foto voor een hoge resolutiefoto van de CHANGE Award der Awards. Van links naar rechts: Irèn Alders van stichting Tinkerbell, winnaar Jan Thij Bakker (Thuisafgehaald.nl) en Emilie Huber van Colori. (foto: Frank van den Hout / Change In Business)

Klik op de rechtenvrije foto voor een hoge resolutiefoto van Jan Thij Bakker (Thuisafgehaald.nl), de winnaar van de CHANGE Award der Awards. (foto: Frank van den Hout / Change In Business)Logo
Logo CHANGEinBusiness (hoge resolutie)


Change in Business in de media:
CHANGE in Business kiest Highlow Communications
'Driekwart bedrijven voelt crisis niet'
Change in Business presenteert Award der Awards
CHANGE in Business Event
BCongres CHANGE in Business - Bee Positive!
Zakencongres CHANGE in Business
12 dec: CHANGE in Business
Eerste Change Award der Awards uitgereikt
Thuisafgehaald.nl wint eerste CHANGE Award der Awards
Crisis? Hoezo crisis?
CHANGE in Business Event
CHANGE in Business: Congres en Gala voor Game-Changers
Persbericht: Crisis? Driekwart bedrijven voelt crisis niet
Eerste Change Award der Awards uitgereikt
CHANGE in Business Event
Thuisgehaald.nl wint eerste CHANGE Award der Awards
CHANGE in Business presenteert Award der Awards
Stichting Tinkerbell Patiëntencoach genomineerd voor eerste Change Award
...
...
...
...©1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats