Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 15 juli 2013: Amsterdam Gay Pride: artiesten zingen Strijders voor de Liefde toe


Sam Opio, of liever Leticia, loopt het risico op een levenslange gevangenisstraf in Oeganda als zij openlijk als transgender vrouw de straat op gaat.
Een vrouw in Rusland kreeg een boete toen ze over straat liep met een bord waarop stond ‘ik ben trots op mijn homoseksualiteit’.
Robbie Rogers stopte zijn succesvolle carričre als profvoetballer toen hij uit de kast kwam. Nu voetbalt hij weer, out en proud!


Op vrijdagavond 2 augustus worden Leticia en profvoetballer Robbie tijdens Amsterdam Gay Pride eens een keer niet veroordeeld om wie ze zijn en liefhebben. Dan worden ze tijdens het concert Strijders voor de Liefde on Stage op het Rembrandtplein vanaf 19.00 uur juist liefdevol toegezongen door artiesten en duizenden toeschouwers. Het is voor het eerst dat er tijdens Amsterdam Gay Pride met zo’n groots evenement aandacht wordt besteed aan mensenrechten via een 'Message of Love'. Een letterlijke boodschap als het publiek LOVE smst* naar 4333 en daarmee drie euro doneert aan het Pride Fonds van Amnesty International en COC Nederland.
For an English version of this press release, just click


Vanuit Amsterdam, waar 12 jaar geleden het allereerste ‘homohuwelijk’ ter wereld voltrokken werd, stuurt de Gay Pride een 'Message of Love' naar landen waar mannen en vrouwen moeten strijden voor acceptatie en gelijke rechten. TV-makers Marieke Slinkert en Sipke Jan Bousema maakten vorig jaar de NTR-documentaire Strijders voor de Liefde. Ze merkten dat er nog zoveel meer Strijders voor de Liefde op de wereld zijn die steun nodig hebben. Ze namen het initiatief voor een allereerste concert Strijders voor de Liefde on Stage, dat mogelijk gemaakt wordt door Amnesty International, COC Nederland en Vrouwen van Nu. Het evenement is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam, de Remonstrantse Broederschap en het Blauwe Fonds en wordt geproduceerd door Dijkwerk & SJB Media i.s.m. Stichting ProGay. Het concert komt ten bate van het Pride Fonds, dat steun geeft aan lesbiennes, homo`s, biseksuelen en transgender (LHBT`s) activisten in nood.

“Wij vieren met Gay Pride dat we in ons land vrij zijn om lief te hebben wie we lief willen hebben en dat we daar trots op zijn”, legt Sipke Jan Bousema uit. “Maar op heel veel plekken in de wereld is het niet eenvoudig om openlijk LHBT te zijn.” Directeur Koen van Dijk van COC Nederland vult aan, dat “deze moedige vrouwen en mannen vaak met gevaar voor eigen leven strijden voor het veranderen van wetten en regels. Zij zijn ware Strijders voor de Liefde en verdienen een podium voor hun strijd.”

Het concert Strijders voor de Liefde on Stage biedt activisten een podium om hun persoonlijke verhalen over de liefde te vertellen. Hun verhalen worden afgewisseld met het liefdevol toezingen door het publiek en bekende artiesten, zoals de internationale Queen of Dance Diva Tara McDonald, Do, Charly Luske en Gay Pride ambassadrice Raffaëla Paton (Idols, The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland). Volgens Irene Hemelaar, directeur van Stichting ProGay, die de Gay Pride organiseert, is “het fantastisch dat we internationale solidariteit kunnen tonen door voor het eerst tijdens de Amsterdam Gay Pride een dergelijk groots mensenrechtenconcert te laten plaatsvinden.”

Love is the Message

Het concert is te volgen www.WarriorsForLove.org en www.facebook.com/StrijdersVoorDeLiefde.

* Jouw gift is eenmalig. Je ontvangt direct een bedankberichtje. En wij houden je op de hoogte van het Pride Fonds.


For an English version of this press release, just click
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie over het concert Strijders voor de Liefde on Stage en interviewaanvragen met Marieke Slinkert en Sipke Jan Bousema:
Jacques Happe, Highlow Communications, 06 – 55 111 975 of contact.

Voor informatie over het Pride Fonds van Amnesty International en COC Nederland:
Philip Tijsma, COC Nederland, 06 – 39 58 37 89 (geen sms) of e-mail.

Voor informatie over Amsterdam Gay Pride:
Irene Hemelaar, directeur Stichting ProGay, 06 – 42 60 88 34 of e-mail.

Media die het concert Strijders voor de Liefde on Stage bij willen wonen, kunnen zich aanmelden via contact.


Strijders voor de Liefde (in alfabetische volgorde):

Francine Bensdorp: “Eindelijk gelukkig als vrouw!”
Francine is geboren in het verkeerde lichaam en één van de transseksuele vrouwen in Nederland. Ze is open en ondernemend. Francine vertelt overal haar verhaal en wil haar kennis delen. Ze is zichzelf en waanzinnig sterk. Een voorbeeld voor velen die geen kans krijgen of hun kracht nog niet kennen. “Na een moeizaam leven kón ik niet ontsnappen aan de gevoelens in mijzelf. De bevrijding van depressiviteit voelt als thuiskomen na een slopende zoektocht. De transitie heb ik gered, dankzij hulp van liefdevolle mensen. Zij gaven mij kracht om te worden wie ik ben. Mijn geboorteakte is gewijzigd. Dat kan in Nederland!” Francine is lid van de vrouwenvereniging Vrouwen van Nu. “Het welkom in Vrouwen van Nu voelt als een warme deken. De mooiste erkenning van mijn vrouw zijn. Ik wil anderen inspireren; de kans geven om ook gelukkig te worden door zichzelf te zijn. De liefde in mijzelf wil ik delen met anderen.”

Marije Cornelissen
Marije Cornelissen is Europarlementariër voor GroenLinks. Ze bezoekt regelmatig landen in Oost-Europa en op de Balkan waar homorechten geen vanzelfsprekendheid zijn en onderhoudt contact met de lokale homorechtenactivisten. Door aanwezig te zijn bij bedreigde gay prides steekt ze de activisten een hart onder de riem en vergroot ze de druk op de autoriteiten om de betogers te beschermen. Vanuit het Europees Parlement spreekt ze de bevoegde ministers aan op de bescherming van minderheden en gelijke behandeling. Alle landen die bij de Europese Unie horen moeten de fundamentele rechten van burgers beschermen. Voor Cornelissen is dit een belangrijk instrument om discriminatie waar ook in de Europese Unie te bestrijden. In 2010 nodigde ze homorechtenactivisten uit de Balkan en Oost-Europa uit voor de Canal Parade in Amsterdam, om de benarde situatie van de activisten op de agenda te zetten.

Taras Karasiichuk, voorzitter Kyiv Pride Organisation Committee
Taras Karasiichuk is één van de hoofdorganisatoren van Kyiv Pride en voorzitter van Gay-Aliance Ukraine. Hij is enigszins bekend in Kiev als homo en het afgelopen jaar twee keer in elkaar geslagen. De ene keer was bij de mislukte Pride van 2012, hij is degene van die verschrikkelijke foto van een homofobe hooligan die op zijn onbeschermde rug springt. Taras schijnt een ontzettend lieve en betrokken man te zijn die geen vlieg kwaad zou doen, maar werd na de afgelasting van de Pride 2012 in een park gevonden door jagende homofoben en te grazen genomen. Gelukkig was er toen niet zo heel veel stuk. Een half jaar daarna is hij nog een keer zomaar op straat in elkaar geslagen omdat hij homo is, met ergere gevolgen. Gebroken kaak, gezicht kapot. Heel tragisch was dat hij dit jaar bij de eerste wel gelukte historische Kyiv Pride 2013 niet bij kon zijn. Hij werd in de ochtend opgenomen in het ziekenhuis met een veel te hoge bloeddruk. Hij woont samen met twee landgenoten op uitnodiging van de gemeente Amsterdam Gay Pride in onze hoofdstad bij.

Stanislav Mischenko
Vicevoorzitter van "Gay Alliance Ukraine" and internationaal secretaris van Kyiv Pride. Hij werkt voor het LHBT-netwerk in de Oekraďne op het gebied van HIV preventie en bewustwording, media en kunst. Hij is woordvoerder van Kyiv Pride en daardoor een bekend gezicht als homo in Kiev. Dat is niet zonder gevaar.


Sam Leticia Opio
Oegandese Sam Leticia moest verhuizen omdat ze in het kleine stadje waar ze woonde, vreesde voor haar leven. Want de buren waren erachter gekomen dat zij een transgender vrouw en LHBT-activist is. Er is twee keer ingebroken toen ze weg was voor haar werk. Ze voert onder meer actie tegen invoering van een wet die de straffen op homoseksualiteit verhoogt. Ze moest dringend een thuis vinden waar de anonimiteit haar meer veiligheid zou bieden. Het Pride Fonds heeft deze verhuizing mogelijk gemaakt. Sam Leticia Opio is een van de geportretteerden in de documentaire Strijders voor de Liefde van Marieke Slinkert en Sipke Jan Bousema. De documentaire kan hier bekeken worden.

Robbie Rogers
Op 15 februari 2013 kondigde de Amerikaanse profvoetballer Robbie Rogers (12 mei 1987) aan te stoppen met voetbal (lees ook: ‘Robbie Rogers: why coming out as gay meant I had to leave football’) nadat hij op zijn website uit de kast was gekomen als homoseksueel. Dankzij zijn contact met Landon Donovan tekende hij eind mei 2013 een contract bij LA Galaxy om zijn professionele voetbalcarričre toch voort te zetten. Rogers begon zijn profcarričre in 2006 in Nederland bij sc Heerenveen. Hij brak niet door, verliet in 2007 de Friese club en vervolgde zijn carričre in Amerika en Engeland. Hij speelde al 18 maal voor het Nationale Elftal, Team USA. Sinds zijn coming out is Robbie als professionele sporter een rolmodel voor homojongeren. Naast zijn voetbalcarričre is Rogers mede-eigenaar van modemerk Halsey. Hij is de enige profvoetballer die uit de kast is en nog steeds op het hoogste niveau speelt.

Olena Semenova
Olena Semenova is de communicatiemanager van KyivPride, bestuurslid van “New Wave for the better Future” LGBT NGO en vertegenwoordigt de Ukrainian LGBT Organisation Council. Sinds 1997 werkt Olena Semenova voor de LHBT beweging in de Oekraďne. Semenova heeft als communicatiemanager veel gedaan voor de organisatie van Kyiv Pride. Ze komt voor in de Nederlandse TV-documentaire die twee Nederlandse jongens vorig jaar maakten over de Kiev Pride; Gay-K 2012. Daarin vertelt ze haar aangrijpende verhaal over hoe het is om lesbisch te zijn in Oekraďne.

Anastasia Smirnova
Anastasia Smirnova is activiste bij het Russian LGBT network. Op 8 april 2013 sprak zij tijdens de COC-demonstratie tegen de Russische anti-homowetgeving toen president Vladimir Poetin Nederland bezocht. Volgens Anastasia krijgt het netwerk in toenemende mate verzoeken van mensen die advies willen over hoe ze asiel kunnen aanvragen. Volgens haar is Rusland verlaten niet de oplossing. “Ze kunnen beter hier blijven om te vechten.” Zoals tegen de anti-homowet, die Poetin in juli ondertekende. “Under the law, activities such as gay pride parades, campaigns for greater recognition of LGBT rights under the law, sexual health projects, or even the flying of a rainbow flag, could be prohibited. As such, the law allows the Russian government to severely limit the fundamental freedoms of both LGBT people, as well as any Russian citizen deemed to be promoting “homosexual propaganda,” zei Smirnova in een interview met dot429.

Tara McDonald
Biografie Tara McDonald


Het Pride Fonds:

Veel activisten die opkomen voor de rechten van Lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT`ers) betalen een hoge prijs voor hun moed. Dit loopt uiteen van subtiele discriminatie tot openlijke achterstelling, geweld, afpersing door de politie, gevangenschap of marteling. In zo’n tachtig landen is homoseksualiteit bij wet verboden. In enkele landen staat er zelfs de doodstraf op, zoals in Mauritanië, Saoedi-Arabië en Iran. Het Pride Fonds steunt LHBT-activisten in onder meer Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten, die vanwege hun werk of hun seksuele oriëntatie worden vervolgd of ander gevaar lopen. Het concert Strijders voor de Liefde on Stage is een benefiet voor het Pride Fonds door LOVE te smsen naar 4333. Ieder smsje is een donatie van drie euro. Voor grotere donaties en meer informatie: Pride Fonds website.


Downloadable hoge resolutie foto's (rechtenvrij):

Initiator: Sipke Jan Bousema (verplicht bij publicatie: Michel Mölder)
Initiator: Sipke Jan Bousema (verplicht bij publicatie: Michel Mölder)


Strijder voor de Liefde: Francine Bensdorp
Strijder voor de Liefde: Marije Cornelissen
Strijder voor de Liefde: Marije Cornelissen
Strijder voor de Liefde: Taras Karasiichuk
Strijder voor de Liefde: Stanislav Mischenko
Strijder voor de Liefde: Sam Leticia Opio (verplicht bij publicatie: 'foto: Sam Leticia Opio')
Strijder voor de Liefde: Robbie Rogers
Strijder voor de Liefde: Robbie Rogers (verplicht bij publicatie: 'foto: Adam Boushka / NOH8Campaign.com')
Strijder voor de Liefde: Olena Semenova (lowres)
Strijder voor de Liefde: Anastasia Smirnova


Zanger: CB Milton
Zangeres: Do (verplicht bij publicatie: 'foto: Sander Nagel')
Zangeres: Do (verplicht bij publicatie: 'foto: Sander Nagel')
Zangeres: Sharon Doorson (verplicht bij publicatie: 'foto: Sander Nagel')
Zangeres: Sharon Doorson (verplicht bij publicatie: 'foto: Sander Nagel')
Band: Handsome Poets (verplicht bij publicatie: 'foto: Hans Peter van Velthoven')
Zanger: Charly Luske (verplicht bij publicatie: 'foto: Laura Oldenbroek')
Zanger: Charly Luske (verplicht bij publicatie: 'foto: Laura Oldenbroek')
Zanger: Charly Luske (verplicht bij publicatie: 'foto: Laura Oldenbroek')
Zangeres: Tara McDonald
Zangeres: Tara McDonald
Zangeres: Tara McDonald
Zangeres: Tara McDonald
Zangeres: Tara McDonald
Zangeres: Tara McDonald
Zanger: Sjors van der Panne (verplicht bij publicatie: 'foto: Ruben van Schalm')
Zangeres: Raffaëla PatonHoge resolutie logo's:

Ik ben een Strijder voor de Liefde (rood) EPS | (rood) JPG
Ik ben een Strijder voor de Liefde (zwart) EPS | (zwart) JPG
Ik ben een Strijder voor de Liefde (blauw) EPS | (blauw) JPG
Ik ben een Strijder voor de Liefde (roze) EPS | (roze) JPG
Ik ben een Strijder voor de Liefde (wit) EPS


I am a Warrior for Love (rood) EPS | (rood) JPG
I am a Warrior for Love (zwart) EPS | (zwart) JPG
I am a Warrior for Love (blauw) EPS | (blauw) JPG
I am a Warrior for Love (roze) EPS | (roze) JPG
I am a Warrior for Love (wit) EPS


Strijders voor de Liefde (rood) EPS | (rood) JPG
Strijders voor de Liefde (zwart) EPS | (zwart) JPG
Strijders voor de Liefde (blauw) EPS | (blauw) JPG
Strijders voor de Liefde (roze) EPS | (roze) JPG
Strijders voor de Liefde (wit) EPS


I am a Warrior for Love (rood) EPS | (rood) JPG
I am a Warrior for Love (zwart) EPS | (zwart) JPG
I am a Warrior for Love (blauw) EPS | (blauw) JPG
I am a Warrior for Love (roze) EPS | (roze) JPG
I am a Warrior for Love (wit) EPS


Strijder voor de Liefde (rood) EPS | (rood) JPG
Strijder voor de Liefde (zwart) EPS | (zwart) JPG
Strijder voor de Liefde (blauw) EPS | (blauw) JPG
Strijder voor de Liefde (roze) EPS | (roze) JPG
Strijder voor de Liefde (wit) EPS


I am a Warrior for Love (rood) EPS | (rood) JPG
I am a Warrior for Love (zwart) EPS | (zwart) JPG
I am a Warrior for Love (blauw) EPS | (blauw) JPG
I am a Warrior for Love (roze) EPS | (roze) JPG
I am a Warrior for Love (wit) EPS


Pride Fonds EPS | PDF | JPG
Pride Fonds EPS | PDF | JPG
Amnesty International EPS | TIFFCOC Nederland Tiff | PDF | EPS
Vrouwen van Nu JPGAmsterdam Gay Pride EPS | JPGStichting ProGay JPEGRemonstrantse Broederschap (zwart) EPS | (rood) EPS | (zwart hires) JPG | (zwart / pay-off) JPG | (paars) JPG | (zwart hires) JPG | (paars) JPG


Het Blauwe Fonds JPG
I amsterdam(grijs/zwart) EPS | (rood/zwart CMYK) EPS | (rood/zwart PMS) EPS | (rood/wit CMYK) EPS | (rood/wit PMS) EPS | (wit/zwart) EPS | (wit/grijs) EPS |


Links:

Strijders voor de Liefde
Warriors for Love
NTR-documentaire Strijders voor de Liefde

Pridefonds

Amnesty International
COC Nederland

Gay Pride Amsterdam

Vrouwen van Nu
Het Blauwe Fonds
Remonstranten

SJB Media
Dijkwerk

Strijder voor de Liefde: Marije Cornelissen
Strijder voor de Liefde: Robbie Rodgers
Strijder voor de Liefde: Robbie Rodgers / Halsey


Charly Luske
Leona Philippo
Do

Rijksoverheid: Homo-emancipatie

Highlow Communications
Social Media:

Twitter: @StrijdersLiefde #StrijdersVoorDeLiefde #StrijdersvdLiefde
Facebook: Strijders voor de Liefde
YouTube: Strijders voor de Liefde
Video:

Strijders voor de Liefde YouTube kanaal

Get Adobe Flash

Zangeres Tara McDonald:


Handsome Poets:TV-documentaires:

Strijders voor de Liefde 1.0
Strijders voor de Liefde 2.0 (een kort vervolg op de documentaire uit 2012)
Gay-K 2012


Quotes:

Initiatiefnemer Sipke Jan Bousema: “Wij vieren met Gay Pride dat we in ons land vrij zijn om lief te hebben wie we lief willen hebben en dat we daar trots op zijn.”

Initiatiefnemer Sipke Jan Bousema: “Op heel veel plekken in de wereld is het niet eenvoudig om openlijk LHBT te zijn.”

Directeur COC Nederland, Koen van Dijk: “Deze moedige vrouwen en mannen strijden vaak met gevaar voor eigen leven voor het veranderen van wetten en regels. Zij zijn ware Strijders voor de Liefde en verdienen een podium voor hun strijd.”

Directeur ProGay, Irene Hemelaar: “Het is fantastisch dat we internationale solidariteit kunnen tonen door voor het eerst tijdens de Amsterdam Gay Pride een dergelijk groots mensenrechtenconcert te laten plaatsvinden.”


Persaandacht (totaal):

AD: link
AD: pdf
AD: link
AD: pdf
AD: krant 17 augustus 2013

AdliciousFanclub: pdf

AGP: link
AGP: link
Amsterdam Gay Pride: pdf
Amsterdam Gay Pride: pdf
Amsterdam Gay Pride: pdf

All Events: link
All Events: pdf

Amnesty International: link
Amnesty International: pdf
Amnesty International: link
Amnesty International: pdf
Amnesty International: link
Amnesty International: pdf
Amnesty International: link
Amnesty International: pdf

AmsterdamFM: link
AmsterdamFM: pdf

AmsterdamNieuws.nl: link

AT5: link
AT5: link
AT5: pdf

Blogspot: link

BN De Stem: link

BNR: link
BNR: pdf

Boeddhistisch Dagblad: link
Boeddhistisch Dagblad: pdf

Bruno: link
Bruno: pdf

Coen & Sander Show: link (vanaf 27e minuut)

COC: link
COC: link
COC: link
COC: link
COC: link
COC: link
COC: link
COC: link
COC Amsterdam: link
COC Amsterdam: link
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf
COC: pdf

De Sterren Parade: link
De Sterren Parade: pdf

Dichtbij: link
Dichtbij: pdf

DutchCowboys: link
DutchCowboys: link
DutchCowboys: link
DutchCowboys: pdf
DutchCowboys: pdf
DutchCowboys: pdf

Expreszo: link
Expreszo: pdf

Fashion United: link
Fashion United: pdf

Festival Info: link
Festival Info: pdf

FNV Vrouw: link
FNV Vrouw: pdf

Frequency: link

FunX: link (vanaf 18e minuut)

Gay & Night Magazine: pdf
Gay & Night Magazine: pdf

Gay Krant: link
Gay Krant: pdf
Gay Krant: pdf

Gay News: link
Gay News: pdf

Gay.Blog.nl: < a href=http://gay.blog.nl/sport-gezondheid/2013/07/26/mensenrechten-centraal-tijdens-amsterdam-gay-pride target=blank>link
Gay.Blog.nl: pdf

Gay.nl: link
Gay.nl: link
Gay.nl: pdf
Gay.nl: pdf

GaySite: link
GaySite: pdf

GayGirls.nl: link
GayGirls.nl: pdf

Leeuwarder Courant: link
Leeuwarder Courant: pdf

Leidsch Dagblad: link
Leidsch Dagblad: pdf

De Limburger: afbeelding
De Limburger: pdf
De Limburger: pdf
MediaJournaal: link
MediaJournaal: pdf

Movisie: link
Movisie: pdf

Nieuws.be: link
Nieuws.be: pdf

Nieuwsbank: link
Nieuwsbank: link
Nieuwsbank: link
Nieuwsbank: pdf
Nieuwsbank: pdf
Nieuwsbank: pdf

Noordhollands Dagblad: link
Noordhollands Dagblad: link
Noordhollands Dagblad: pdf
Noordhollands Dagblad: pdf

NRC Handelsblad: pdf

Parool: link
Parool: pdf
Parool: afbeelding

Publieke Omroep: link
Publieke Omroep: pdf

RadioNL: link
RadioNL: pdf

Raffaëla Paton website: pdf
Raffaëla Paton website: pdf

Remonstranten: link
Remonstranten: pdf
Remonstranten: pdf

RozeMuggen: link
RozeMuggen: pdf
RozeMuggen: pdf

RTL: link
RTL: link
RTL: link
RTL: link
RTL: link
RTL: link
RTL: link
RTL: link
RTL: pdf
RTL: pdf

RTV-NH: link
RTV-NH: pdf

Sharon Doorson: link
Sharon Doorson: pdf

SBS Shownieuws: link
SBS Shownieuws/YouTube: link
SBS Shownieuws: pdf

ShowBizzNet: link
ShowBizzNet: pdf

Showbiznetwerk: link
Showbiznetwerk: link
Showbiznetwerk: pdf
Showbiznetwerk: pdf

ShowBizzWereld: link
ShowBizzWereld: pdf

ShowNu: link
ShowNu: pdf

De Stad Amersfoort: link
De Stad Amersfoort: pdf

Tara McDonald website: pdf

De Telegraaf: link
De Telegraaf: pdf
De Telegraaf: pdf

Televizier: link
Televizier: pdf
Televizier: pdf

The New Media Factory: pdf

Tom Beek: link
Tom Beek: pdf

Trouw: link
Trouw: pdf
Trouw: pdf

TV2day: link
TV2day: pdf

TVgids: link
TVgids: link
TVgids: link
TVgids: pdf
TVgids: pdf
TVgids: pdf
TVgids: pdf

TVnieuws: link
TVnieuws: pdf

TVvisie: link
TVvisie: pdf

Twitter (overzicht deel 1): pdf
Twitter (overzicht deel 2): pdf
Twitter (overzicht deel 3): pdf
Twitter (overzicht deel 4): pdf

UPC: link
UPC: pdf
UPC: pdf

Vanavond: link
Vanavond: pdf

Veronica Magazine: link
Veronica Magazine: link
Veronica Magazine: pdf
Veronica Magazine: pdf
Veronica Magazine: pdf
Veronica Magazine: pdf

Vers Voor De Pers: link
Vers Voor De Pers: link
Vers Voor De Pers: pdf
Vers Voor De Pers: pdf

Volkskrant: link
Volkskrant: pdf
Volkskrant: pdf

Vrouwen van Nu: link
Vrouwen van Nu: link
Vrouwen van Nu: link
Vrouwen van Nu: link
Vrouwen van Nu: pdf
Vrouwen van Nu: pdf
Vrouwen van Nu: pdf
Vrouwen van Nu: pdf
Vrouwen van Nu: pdf
Vrouwen van Nu: pdf
Vrouwen van Nu: pdf

Wegener Persdienst (Stentor-BrabantsDagblad-EindhovensDagblad-Gelderlander-BNdeStem-Tubantia-PZC): pdf

Yolo Management: link

YouTube: link (Tara McDonald, repetitie)
YouTube: link (Tara McDonald, LIVE)
YouTube: link (Charly Luske, LIVE)
YouTube: link (CB Milton, LIVE)
YouTube: link (Sharon Doorson, LIVE)
YouTube: link (Raffaëla Paton, LIVE)
YouTube: link (Do, LIVE)
YouTube: link (Ricardo ‘Phatt’ Burgrust, LIVE)
YouTube: link (Handsome Poets)
YouTube: link (Marije Cornelissen introductie)
YouTube: link (Marije Cornelissen en de Strijders voor de Liefde)
YouTube: link (Slotakkoord)

Zij Aan Zij: link
Zij Aan Zij: link
Zij Aan Zij: pdf
Zij Aan Zij: pdf

©1986-2013
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02

hits counter

View My Stats