Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 6 september 2015: Rock City Chapter voor VoedselfocusOp zondag 6 september organiseerden de Harley Davidson rijders van Rock City Chapter Amersfoort hun traditionele Charity Ride. Ditmaal was Voedselfocus Amersfoort uitgekozen om geld voor in te zamelen. Charity Officer Gerard Schoonderbeek overhandigde algemeen coördinator Cieka Galenkamp van Voedselfocus een cheque van 750 euro en een grote hoeveelheid lang houdbaar voedsel. "Dit is echt fantastisch," aldus een verraste Galenkamp. "We zijn heel erg blij met zowel het geld als de ingeblikte vleeswaren en soepen."
"We rijden ieder jaar voor een goed doel, de Charity Ride", legt Gerard Schoonderbeek uit, charity officer van Rock City Chapter. De Harley Davidson-rijders uit Amersfoort zamelden al eerder geld in voor onder andere de CliniClowns, ALS, stichting AAP en Ronald McDonald. "Dit keer hebben we voor de voedselbank van Voedselfocus Amersfoort gekozen. Tijdens mijn korte kennismaking met deze organisatie, werd ik geconfronteerd met het feit dat vele gezinnen in en rond Amersfoort onder de armoedegrens leven. Ik wist van het bestaan van de voedselbank af, maar niet dat er zoveel gezinnen met kinderen afhankelijk zijn. Waar mijn vrouw en ik een avondje lekker voor uit eten gaan, kan Voedselfocus een gezin een week te eten meegeven. Daar schrok ik van. Ook de betrokkenheid en inzet van de vele vrijwilligers raakten mij. Wat een enthousiasme!"

Naast een donatie van 750 euro, ontving Voedselfocus ook ingeblikte vleeswaren, zoals leverpastei en corned beef, en ander lang houdbaar voedsel. Dat is zeer welkom, volgens de algemeen coördinator van Voedselfocus Cieka Galenkamp. "We komen weer in de donkere maanden en dan zijn vers vlees, vleeswaren en fruit schaarser dan in de lente en zomer. In deze periode zamelen we vooral ingeblikte vleeswaren en lang houdbare producten in, zoals bijvoorbeeld suiker, koffie, macaroni en soep. Van het geld zullen we fruit aanschaffen, want we willen onze klanten ook de benodigde vitaminen meegeven. Daarom zijn we zo heel erg blij met de Amersfoortse Harley Davidson-rijders van Rock City Chapter. Ze hebben ons echt verrast met deze dubbele gift. We zijn hier vreselijk blij mee."

Op zaterdag 3 oktober vindt in een vijftal supermarkten in Amersfoort een winkelactie plaats, waarbij het winkelend publiek wordt benaderd om extra inkopen te doen voor Voedselfocus. Deze acties vinden in maart, oktober en december plaats.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Meer informatie
Voedselfocus Amersfoort: Cieka Galenkamp, mail, telefoon: 033 - 472 19 37.
Rock City Chapter Amersfoort: Gerard Schoonderbeek, mail, telefoon: 06 - 519 66 257.

Dit persbericht is opgesteld en verzonden door Jacques Happe / Highlow Communications voor Voedselfocus Amersfoort.Downloads
Onderstaande foto's zijn onder naamsvermelding rechtenvrij te gebruiken.


Naamsvermelding verplicht: Jacques Happe / Highlow Communications
Cieka Galenkamp (Voedselfocus) neemt een cheque van 750 euro en ingezameld voedsel in ontvangst van Gerard Schoonderbeek (Rock City Chapter) - 6 september 2015 - foto: Jacques Happe / Highlow Communications (1)
Cieka Galenkamp (Voedselfocus) neemt een cheque van 750 euro en ingezameld voedsel in ontvangst van Gerard Schoonderbeek (Rock City Chapter) - 6 september 2015 - foto: Jacques Happe / Highlow Communications (2)


Naamsvermelding verplicht: Michel Wehkamp / Voedselfocus
Cieka Galenkamp (Voedselfocus) achterop een Harley Davidson van Rock City Chapter - 6 september 2015 - foto: Michel Wehkamp / Voedselfocus (1)Cieka Galenkamp (Voedselfocus) achterop een Harley Davidson van Rock City Chapter - 6 september 2015 - foto: Michel Wehkamp / Voedselfocus (2)


Media-aandacht
Amersfoort Nu: klik hier voor een afbeelding uit de krant
StadAmersfoort: klik hier voor een afbeelding uit de krant
i033of klik hier voor een pdf
Mediagroep EVAof klik hier voor een pdf
Nieuwsbankof klik hier voor een pdf
Rock City Chapter fotopagina
Stad Amersfoort:

©1986-2015
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02

hits counter

View My Stats