Projecten

 

 AlleShow.nl

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

 AlleSport.nl

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

 AjaxNU.nl

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 11 oktober 2015: 10.000ste passagier Fietsboot EemlijnZaterdag 10 oktober ontving Fietsboot Eemlijn de 10.000ste passagier. Joop Rietveld uit Maartensdijk ontving uit handen van een andere passagier, D66-raadslid Jacques Happe, namens Fietsboot Eemlijn een bos bloemen en een fles wijn. Rietveld ontdekte begin 2012 de Fietsboot, die vanuit Amersfoort twee routes vaart. Een naar Bunschoten-Spakenburg en de ander naar Huizen. "Ik ben een groot fan en ben in de afgelopen vier seizoenen al zeker 150 keer mee geweest. Of het verveelt? Nooit! Je ziet iedere keer weer iets nieuws en anders zijn er wel de enthousiaste vrijwilligers die er een hele mooie vaart van maken. Ik ben er trots op dat we in de regio zulke mooie door vrijwilligers gedragen projecten hebben."
Zaterdag 10 oktober mochten vrijwilligers van de Amersfoortse voedselbank Voedselfocus mee met de Fietsboot Eemlijn. Gemeenteraadslid Jacques Happe is sinds kort een van die vrijwilligers en voer van 's ochtends tien uur richting Bunschoten-Spakenburg en weer terug naar Amersfoort, waar rond kwart voor zes werd aangemeerd. "Een boeiende reis, heerlijk rustig en een bijzondere ervaring. Ook voor mijn hond Sunny, die gelukkig mee mocht. Ik sluit me van harte aan bij de mooie woorden van Joop Rietveld: Fietsboot Eemlijn heeft hele aardige, enthousiaste vrijwilligers, die het de passagiers zo goed mogelijk naar de zin maken." Donderdag 15 oktober vaart de Fietsboot Eemlijn voor de laatste keer dit jaar. Dan gaat de tocht vanaf 10 uur 's ochtends heen en weer naar Huizen.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Meer informatie
Fietsboot Eemlijn: Jos Fleer, mail.

Dit persbericht is opgesteld en verzonden door Highlow Communications voor Fietsboot Eemlijn.Downloads
Onderstaande foto is rechtenvrij te gebruiken.
Joop Rietveld ontvangt als 10.000ste passagier dit siezoen van de Fietsboot Eemlijn uit handen van Amersfoorts raadslid Jacques Happe (D66) een bloemetje en een fles wijn.


Media-aandacht
...

1986-2015
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact KvK 32149308
BTW NL184637739B02

hits counter

View My Stats