Projecten

 

• AlleShow.nl »

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

• AlleSport.nl »

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

• AjaxNU.nl »

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Terug

 

Persbericht 9 november 2015: Albert Heijn doet boodschappen voor Voedselfocus tijdens SinterklaasAMERSFOORT/LEUSDEN -- De supermarkten van Albert Heijn steunen van 16 november tot en met 6 december Voedselfocus, de voedselbank voor Amersfoort en Leusden. De winkels zamelen in deze periode continu langdurig houdbare producten in voor de voedselbank. "Ik kreeg het idee op vakantie in Griekenland, waar grote verzamelbakken staan om voedsel in te zamelen voor vluchtelingen en armlastige Grieken", vertelt Harry uit de Bosch, bedrijfsleider van de Albert Heijn Emiclaer. "Ieder jaar doen we mee met de inzamelacties van Voedselfocus. In oktober vulden onze klanten meer dan 100 dozen met producten. Nu willen we over een veel langere periode Voedselfocus onder de aandacht brengen van ons publiek."
Het principe is simpel. In de winkel staat een uitstalling van producten die Voedselfocus goed kan gebruiken voor de voedselpakketten. De klant kan tijdens het boodschappen doen, deze extra producten meenemen en na het afrekenen in grote bakken achter de kassa's deponeren. "Op deze manier helpen we Voedselfocus over langere periode en ondersteunen we Amersfoorters en Leusdenaren. Wij zijn volop met Sinterklaas en Kerst bezig, maar veel mensen vieren geen feest, omdat ze geconfronteerd worden met financiële tekorten. Onze klanten kunnen op deze wijze iets extra's geven aan mensen die het zelf niet hebben."

Cieka Galenkamp van Voedselfocus is blij met de actie. "Ieder keer sta ik weer versteld van de saamhorigheid waarmee we elkaar helpen. Het is hartverwarmend dat Albert Heijn in Amersfoort en Leusden mensen die het minder goed hebben op deze mooie wijze ondersteunen."


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Meer informatie
Harry Uit de Bosch, Albert Heijn Emiclaer, 033 - 456 3292
Cieka Galenkamp, Voedselfocus, 06 - 3765 6879

Dit persbericht is opgesteld en verzonden door Highlow Communications voor Fietsboot Eemlijn.
Media-aandacht
Eemnieuws: klik hier
i003: klik hier
leusder Krant: klik hier
StadAmersfoort: klik hier
AmersfoortNU:
Algemeen Dagblad Amersfoortse Courant:

©1986-2015
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact • KvK 32149308
BTW NL184637739B02

hits counter

View My Stats