Projecten

 

 AlleShow.nl

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

 AlleSport.nl

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

 AjaxNU.nl

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Officieel heet het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), maar bij Highlow Communications ruilen we Verantwoord graag in voor het veel mooiere Betrokken. Vanuit onze betrokkenheid organiseerden we onder andere het 15-jarig jubileum van de Amsterdamse daklozenkrant ZET (2010), een benefiet VIP-diner ten bate van Kika als start van de European Big League Tour (2010) en leverden we een event/stagemanager voor het 750 Verjaardagsfeest van de gemeente Amersfoort (2009). In 2011 verlenen we ondersteuning aan het evenement Rode Kruis LIVE op 31 oktober in Amsterdam. We zullen de mediabegeleiding verzorgen.

 

Het Goede Gevoel

Maatschappelijke betrokkenheid is een groot goed en uit zich door je van tijd tot tijd 'om niet' in te zetten voor personen en/of organisaties die het minder hebben dan jij. Niet om jezelf goed te voelen, maar omdat je graag een ander een goed gevoel wilt laten beleven! Highlow Communications is ieder jaar bereid om maximaal twee goede doelen te ondersteunen.

 

De Kracht van de Mens

Highlow Communications maakt geen onderscheid naar ras, geloof of geaardheid en gaat uit van de kracht van de mens. Geen mens is gebroken, onaf of kapot. Ieder mens is heel. Alleen heeft niet iedereen dezelfde portie aan geluk in zijn of haar leven om als 'geheel' door het leven te gaan. Vandaar onze betrokkenheid met de maatschappij.

 

Betrokken

Highlow Communications levert het hele jaar door vrijwillige bijdragen aan:
Sonja Spant De Kroon (website)
Welcom; Amsterdam communiceert (website)
D66 Amersfoort (website)
Vereniging Dorpsbelangen Hoogland (website)

 

 

 
 

 


Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats