Projecten

 

 AlleShow.nl

nieuw: Entertainment website van Highlow Communications, o.a. het Songfestival...

 

 AlleSport.nl

nieuw: Sport website van Highlow Communications, o.a. voetbal, honkbal, wielrennen...

 

 AjaxNU.nl

nieuw: Unofficial Ajax website van Highlow Communications, met o.a. interviews, columns en veel foto`s...

 

 

 

 

Definitie 1: "alles communiceert"

Bij alles om je heen wordt gecommuniceerd. Zo heeft die functionele stoel waarop je zit een design meegekregen, waar de ontwerper een bepaalde boodschap mee uitdraagt. De ontwerper zet zijn persoonlijkheid in om de functionaliteit en het uiterlijk van de stoel te laten communiceren met de gebruiker. Als woordvoerder ben je de intermediair namens een bedrijf of product en spreek je rechtstreeks met de journalist of het publiek. Ook de woordvoerder, of communicatieadviseur, zet zijn persoonlijkheid in om de boodschap professioneel over te brengen.

 

Definitie 2: "de emotionele waarde van de mens"

Communicatie is van iedereen en iedereen communiceert. Communiceren doe je niet alleen; het is een continue dialoog met en tussen elkaar. Het mooie van communicatie is het contact met mensen, de emotie. Tegenover emotie staat de ratio, de zakelijke benadering, de marketing. Ik heb de keuze gemaakt om primair te kiezen voor de menselijke kant, de waarde van de mens. Maar let wel, ik kan heel goed over producten communiceren! Ik benader daarbij producten vanuit de emotionele waarde van en voor de mens.

 

Definitie 3: "de monoloog wordt via communicatie een dialoog"

De mens communiceert vanuit zijn eigen waarden en normen, zijn eigen interpretaties en ervaringen. Iedereen geeft eigen betekenis aan wat wordt gezegd. Wanneer we gezamenlijk betekenis kunnen geven aan de verschillende meningen en standpunten, ga je met elkaar in gesprek. Ik geloof dat dialoog en interactie het mogelijk maken om tot een resultaat te komen, waar ieder in vindt wat voor hem of haar van belang is. Dit heet verbinding. Communicatie is een dialoog, waarbij mensen met elkaar in gesprek zijn. Niet over, maar met elkaar.

 

 
 

 

 

 

 

 


1986-2011
Highlow Communications
Pastorielaan 128
3828EV Hoogland
T: 033 2010046
M: 06 55111975
E: contact KvK 32149308
BTW NL184637739B02 tumblr visitor stats